Agent de pază la un abator din vestul țării, prins cu mașina burdușită de carne furată

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Bărbatul nu a putut justifica proveniența produselor. În urma cercetărilor s-a stabilit că acesta este agent de pază la abatorul din Iratoșu și ar fi furat produsele de acolo. Bărbatul intenționa să consume o parte dintre produse, în timp ce cealaltă parte voia să o vândă în piață.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Arad au depistat luni dimineața un bărbat de 64 de ani, din localitatea Turnu, care conducea un autoturism pe D.J. 709C. În urma verificării autoturismului a reieșit că acesta transporta 8 kilograme de produse din carne de porc și mezeluri, fără a putea oferi detalii despre proveniența lor.

Din cercetările efectuate de polițiști și în urma unor informații primite de la firma de pază unde bărbatul își desfășoară activitatea, s-a stabilit faptul că acesta ar fi sustras cantitatea de carne și mezeluri de la abatorul situat în comuna Iratoșu, unde este angajat, cu intenția de a o consuma și de a o vinde în Piața Catedralei din municipiul Arad.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit societății comerciale. Pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a anunțat IPJ Arad.

agent de paza la un abator din vestul tarii prins cu masina burdusita de carne furata

First find out the important news and information from the meat industry

 

Loading

More to explorer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *