Raid asupra lui Reyhan in s’Heerenberg: controversata agentie de ocupare a fortei de munca suspectata de delapidare, doua arestari

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

download

Inspectoratul Muncii, impreuna cu politia au perchezitionat agentia de ocupare a fortei de munca Reyhan din s’Heerenberg pe 26 Ianuarie. Doi angajati Reyhan au fost arestati in timpul raidului.

Agentia de ocupare a fortei de munca este suspectata de fals si delapidare, raporteaza Inspectoratul Olandez al Muncii. Este probabil ca ei sa nu fi platit intotdeauna angajatilor lor salariile care fusesera convenite. De asemenea, se banuieste ca au falsificat semnaturile angajatilor.

Biroul administrativ al lui Reyhan din Ulft si o casa din Doetinchem au fost de asemenea perchezitionate. Raportul Inspectoratului Muncii arata ca au fost ridicate date fizice si digitale, precum si numerar si obiecte de valoare. Se presupune ca au fost perchezitionate si vehicule comerciale.

Reyhan insusi a refuzat sa comenteze situatia. Pentru agentia de ocupare a fortei de munca lucreaza sute de oameni, care activeaza in principal in sectorul carnii.

Dorim sa reamintim ca anul trecut un coordonator al agentiei a batut un angajat care ulterior a fost arestat.

Loading spinner

More to explorer

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x